Import/export partnership

international traffic 2020
Google Analytics

scootergids.be is onderdeel van een internationaal platform dat is opgericht om schone mobiliteit te promoten.

Het e-scooter.co concept is in 2018 gelanceerd, is vanuit elk land ter wereld bezocht en wordt wekelijks vanuit gemiddeld 174 landen bezocht.

Dagelijks sturen honderden kopers uit bijna alle landen ter wereld een aankoopverzoek voor een elektrische scooter die in hun land nog niet leverbaar is.

Terwijl voor sommige landen de aankoopaanvragen automatisch worden doorgestuurd naar lokale zakenpartners voor afhandeling, zijn er momenteel meer dan 30.000 aankoopaanvragen in behandeling.

Er is een geweldige kans beschikbaar om een echt wereldwijde internationale logistieke service te faciliteren die kopers uit elk land in staat stelt om voertuigen uit andere landen te kopen tegen de laagste kosten en met de hoogste betrouwbaarheid.

Het bedrijfsmodel kan transactioneel zijn, zodat het efficiënt kan worden geschaald en op grotere schaal een laag risico inhoudt.

Voor sommige scootermodellen uit Aziatische landen zijn kopers in Europa snel geïnteresseerd om tot 3.000 euro meer te betalen, zodat er een aanzienlijke marge zou kunnen zijn voor sommige nieuw uitgebrachte modellen van over de hele wereld.

De lopende aankoopaanvragen kunnen een directe inbare opbrengstwaarde hebben van 30 miljoen euro. De honderden nieuwe verzoeken per dag kunnen een omzet opleveren van 50 miljoen euro per jaar of meer.

We zijn op zoek naar een zakenpartner die de capaciteit en het talent heeft om een succesvol en innovatief bedrijf op te bouwen.

Financiële investering vereist.

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@philosophical.ventures of vul onderstaand formulier in.

Aanvraagformulier